למה לא כל יום פורים?
אחרי שנתיים ללא חגיגה אמיתית של החג הכי שמח בשנה (בגלל הקורונה), נערכו באחוזות מסיבות מופלאות עם תחפושות מרהיבות, מקוריות ויפות.
קראו איך חגגנו בכל אחת מהאחוזות שלנו.
אחוזת בית הכרם
אירועי פורים של האחוזה הירושלמית החלו בקריאה משותפת של מגילת אסתר, ואחריה מופע שירים שמחים עם הזמרת רננה אורן. האירוע המרכזי של החג החל בשעות אחה"צ עם מאפרת שאיפרה את הדיירים לפי בקשותיהם, כדי שיגיעו מוכנים אל המשתה החגיגי והטעים בטרקלין המקושט. בשיאו של הערב התקיימה תחרות תחפושות משעשעת, שבה הוצגו בזו אחר זו התחפושות המושקעות, ביניהן סמוראי עם חרב אמיתית, מדוזה, שלישיית חתולות שחורות וצמד שחקניות ברידג' – שזכו במקום הראשון עם התחפושת המקורית שתפרו בעצמן, כולל המסכות! להקת "אלבמה" ניגנה מוזיקת קאנטרי מלהיבה, בליווי זוג רקדנים שהפליאו לרקוד בסגנון "רוקדים עם כוכבים" וגם הרקידו את הדיירים השמחים.

אחוזת צהלה
באחוזה התל אביבית פתחנו את חגיגות פורים בתערוכת מסכות מרהיבה שיצרו דיירי האחוזה בחוגי האומנות והפיסול עם אילנה וינשטיין, ציור עם עתליה לוי ועיסת נייר עם ליה רוטנברג. המשכנו בפיאסטה דרום אמריקאית עם להקת "טריו אינדיו" והרקדנים שהגיעו אלינו היישר מ"רוקדים עם כוכבים" איליה ואנג'ליקה. הדיירים הגיעו לבושים בתחפושות מושקעות במיוחד. האפיפיור והנזירה גרפו את פרס המקום הראשון בתחרות התחפושות השנתית. אילאיל הרלב הגיעה לאפטר פארטי כדי להרקיד את כולם, וצוות העובדים הפתיע בריקוד משלו.
נהננו מאוד להיפגש ולחגוג ביחד!


אחוזת פולג




