מאפינס קישואים
מאפינס קישואים יפים וטעימים של הדיירת חנה מלכה מאחוזת פולג
תאריך:15.12.21
החומרים ל-18-12 מאפינס
5 קישואים מגוררים וסחוטים
3 בצלים קצוצים דק מאוד (במעבד מזון או בסלייסר)
1/2 בטטה מגוררת
200-150 גרם גבינות קשות מגוררות (מה שיש במקרר)
4 ביצים
1/2 כוס קמח תופח
מלח ופלפל שחור גרוס
חופן גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס בספריי שמן.
2. מערבבים את כל המרכיבים בקערה לתערובת אחידה.
3. מניחים את התערובת בתבנית השקעים עד למחצית הגובה של כל שקע, מפזרים מעט פרמזן מעל כל מאפינס ואופים כ-30 דקות עד שהמאפינס זהובים ויציבים.

למתכונים נוספים של דיירי אחוזות רובישנטיין
כתבות מגזין נוספות שיעניינו אותך