מרק אשה רשתה
החומרים
1/2 כוס שעועית לבנה
1/2 כוס שעועית אדומה
1/2 כוס גרגירי חומוס
1/2 כוס עדשים ירוקות
3 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
3 שיני שום פרוסות
1 ליטר מים
1/2 חבילה פסטה פטוצ'יני
לירוקים
1 צרור תרד או עלי מנגולד
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור כוסברה
1 צרור נענע
מעט שמן זית
אופן ההכנה
1. משרים את הקטניות במשך כל הלילה במים. מסננים.
2. מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את השום ומטגניםם עוד כחצי דקה. מוסיפים את הקטניות, מוזגים כליטר מים ומבשלים 40-30 דקות.
3. בינתיים קוצצים את כל הירוקים ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית.
5. מוסיפים את הירוקים לסיר המרק ומבשלים 30 דקות נוספות.
6. לקראת סיום הבישול מוסיפים לסיר את אטריות הפטוצ׳יני ונותנים להן להתבשל עוד 15 דקות.

למתכונים נוספים של דיירי אחוזות רובישנטיין