מתכונים מדיירי אחוזות רובינשטיין

סירות קישואים

מתכון מומלץ להכנת קישואים ממולאים עם גבינת עיזים של הדייר שמעון סרור מאחוזת פולג

החומרים ל-5 מנות

5-7 קישואים קטנים (רצוי בלאדי)
200 גרם גבינת עיזים/ צפתית קשה/ פטה/ בולגרית
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן זית
להגשה (לא חובה)
1 גביע יוגורט
חופן עשבי תיבול קצוצים
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן זית

 אופן ההכנה של סירות קישואים
1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. חוצים את הקישואים לאורכם לצורת סירות. מרוקנים את סירות הקישואים בעדינות ומניחים את תוכנן בקערה.
3. מוסיפים לקערה את הגבינה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. ממלאים את סירות הקישואים בתערובת, מניחים בתבנית ומברישים בשמן זית.
4. אופים את הקישואים כ-30 דקות עד שהם זהובים ורכים. מגישים עם רוטב יוגורט – יוגורט עם עשבי תיבול קצוצים, שמן זית, מלח ופלפל.

 

מתכון לקישואים ממולאים עם גבינת עיזים
צילום: דניאל לילה | הכנה וסטיילינג: נעמה רן

 

 

כתבות מגזין נוספות שיעניינו אותך

מתעניינים באחת מאחוזות רובינשטיין?

מתעניינים באחת מאחוזות רובינשטיין?

השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם!
ניתן ליצור קשר גם בטלפון 3616*

בלחיצה על "שלח" אני מאשר/ת כי קראתי את התקנון וכי הפרטים שמסרתי יכללו במאגר המידע של אחוזות רובינשטיין בהתאם למדיניות הפרטיות של החברה

background Call us
מגזין הגיל השלישי

קבלו את כל הטיפים וכתבות המגזין לחיים בריאים ומאושרים ומבצעים מיוחדים ישירות למייל שלכם

קבלו את כל הטיפים וכתבות המגזין לחיים בריאים ומאושרים ומבצעים מיוחדים ישירות למייל שלכם

מגזין הגיל השלישי