מתכונים מדיירי אחוזות רובינשטיין

קציצות מתוקות

קציצות מתוקות שהנכדים מתים עליהן של הדיירת בינה מאיר מאחוזת ראשונים

החומרים ל-6-4 מנות
1/2 ק"ג בשר טחון
1/2 כוס פירורי לחם
מעט מים ושמן
לרוטב
2 כפות שמן
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
2 כפות סוכר או דבש
1 כף אבקת מרק עוף
מעט קינמון
מעט כורכום
מעט אגוז מוסקט
מעט פלפל לבן

אופן ההכנה
1. מערבבים את מרכיבי הקציצות בקערה.
2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצלים עד שהם שקופים. מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומערבבים. יוצרים מתערובת הבשר קציצות ומניחים אותן ברוטב. מבשלים על אש בינונית כחצי שעה עד שהן יציבות (אפשר לטגן את הקציצות במחבת נפרדת עד שהן מזהיבות ואז להעביר לבישול ברוטב). מומלץ להגיש על אורז לבן.

 

צילום: דניאל לילה | סגנון: נעמה רן

 

למתכונים נוספים של דיירי אחוזות רובישנטיין

 

כתבות מגזין נוספות שיעניינו אותך

מתעניינים באחת מאחוזות רובינשטיין?

מתעניינים באחת מאחוזות רובינשטיין?

השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם!
ניתן ליצור קשר גם בטלפון 076-599-2566






    בלחיצה על "שלח" אני מאשר/ת כי קראתי את התקנון וכי הפרטים שמסרתי יכללו במאגר המידע של אחוזות רובינשטיין בהתאם למדיניות הפרטיות של החברה

    background Call us