קציצות מתוקות
קציצות מתוקות שהנכדים מתים עליהן של הדיירת בינה מאיר מאחוזת ראשונים
תאריך:15.12.21
החומרים ל-6-4 מנות
1/2 ק"ג בשר טחון
1/2 כוס פירורי לחם
מעט מים ושמן
לרוטב
2 כפות שמן
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
2 כפות סוכר או דבש
1 כף אבקת מרק עוף
מעט קינמון
מעט כורכום
מעט אגוז מוסקט
מעט פלפל לבן
אופן ההכנה
1. מערבבים את מרכיבי הקציצות בקערה.
2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצלים עד שהם שקופים. מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומערבבים. יוצרים מתערובת הבשר קציצות ומניחים אותן ברוטב. מבשלים על אש בינונית כחצי שעה עד שהן יציבות (אפשר לטגן את הקציצות במחבת נפרדת עד שהן מזהיבות ואז להעביר לבישול ברוטב). מומלץ להגיש על אורז לבן.

למתכונים נוספים של דיירי אחוזות רובישנטיין
כתבות מגזין נוספות שיעניינו אותך