תבשיל גולש הונגרי
החומרים
4 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות
3 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 ק"ג כתף עגל חתוך לקוביות
1.5 ק"ג תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לרבעים
2 כפיות מלח
1 ליטר מים או יותר, לפי הצורך
אופן ההכנה
1. מחממים את השמן בסיר גדול. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבצל שקוף.
2. מוסיפים לסיר את הפלפל החריף ומטגנים מעט. מוסיפים את הפפריקה המתוקה והחריפה ומערבבים.
3. מוסיפים לסיר את הבשר ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו. מוסיפים מים עד לכיסוי תכולת הסיר, מתבלים במלח, מרתיחים, מקטינים את האש, מכסים ומבשלים 30 דקות לפחות.
4. לאחר שהבשר מעט מתרכך מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר וממשיכים לבשל 30 דקות נוספות לפחות, עד שתפוחי האדמה רכים.
טיפ: אם המים התאדו יש להוסיף עוד מים עד שהתבשיל מכוסה בנוזלים.

למתכונים נוספים של דיירי אחוזות רובישנטיין