חברת א.א. רובינשטיין נכסי דיור מוגן בע”מ, מרחוב מנחם בגין 37, תל אביב (להלן: "החברה") מתייחסת בכבוד לפרטיות המשתמשים באתר שהיא מפעילה בכתובת www.a- rubi.co.il (להלן: "האתר") ומחויבת להגן על המידע שהיא מחזיקה אודותיך. מדיניות הגנת פרטיות זו מתארת את האופן בו אנו אוספים מידע, סוג המידע הנאסף, אופן השימוש במידע וכן הדרך בה אתה, כנשוא המידע, יכול להסירו או לשנותו. השימוש באתר ובתכנים הכלולים בו מעיד על הסכמתך למדיניות הגנת פרטיות זו (להלן: "מדיניות הפרטיות"). אם אינך מסכים לתנאי מדיניות פרטיות זו, אנא הימנע מלעשות שימוש באתר או למסור לנו מידע אישי.
מדיניות זו מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, והיא מתייחסת, כמובן, לשני המינים.
במסמך זה, "מידע אישי" משמעו מידע שמזהה או מקושר באופן ישיר עם אדם מסוים, אשר עשוי לכלול, לרבות אך ללא הגבלה, שם, כתובת, מספר טלפון, כתובת דוא"ל, פרטי תשלום, וכו'.
התנאים הקבועים במדיניות זו הינם דינמיים ועשויים להשתנות מעת לעת, לרבות עקב שינויי חקיקה, שינוי בשירותים הניתנים על ידינו ושינויים במדיניות שלנו. בהתאם, הנך מתבקש לשוב מפעם לפעם כדי לבחון את מדיניות הפרטיות, שכן תנאים עדכניים אלו יחולו ביחס לכל המידע האישי האגור במאגרי המידע שלנו.
מאמצים רבים הושקעו על ידינו על מנת להנגיש עבורך את מדיניות הפרטיות שלנו, תוך שימוש בשפה ברורה ומובנת. יחד עם זאת, אם בכל זאת קיימת חוסר בהירות ביחס לנושא כזה או אחר, או שהינך מעוניין לקבל הבהרות כלשהן, הנך מוזמן לפנות אלינו בבקשה מתאימה בעניין ואנו נשמח לעזור. פניות כאמור ניתן להעביר אלינו באמצעות משלוח דואר אלקטרוני לכתובת:
infozah@arubi.co.il

המידע האישי הנאסף על ידי החברה יישמר במאגר המידע של החברה מס' 990077650 בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות, התשל"א – 1981 ("חוק הגנת הפרטיות"), וייעשה בו שימוש על פי הוראות מדיניות פרטיות זו ועל פי הוראות כל דין.
אינך מחויב למסור לנו מידע אישי ואולם חלק מהמידע האישי הנדרש על ידינו מהווה תנאי לביצוע פעולות מסוימות באתר ואם לא תמסור לנו מידע אישי כנדרש על ידינו, יתכן שלא תוכל לקבל חלק מהשירותים הניתנים על ידינו באתר.

  1. מסירת פרטים לאתר
    למשתמשי האתר (להלן: "המשתמש", "המשתמשים") ניתנת האפשרות ליצור עמנו קשר, ולשם כך, מתבקשים המשתמשים למסור לנו מידע אישי ופרטים, אותם נהיה רשאים לאסוף מהם, כגון: שם פרטי, שם משפחה, טלפון ודוא"ל.

  2. מידע אישי שנאסף במהלך השימוש באתר
    2.1 מידע הנצבר על פעילות המשתמש באתר כאשר נעשה שימוש באתר מתועד באתר באופן אוטומטי וסטטיסטי (לדוגמא, העמודים בהם צפה המשתמש, השירותים וההצעות שעניינו אותו, וכו') וכן מידע אודות המחשב של המשתמש, נתונים מהדפדפן של המשתמש, כולל כתובת ה IP- של המשתמש ומאפייני תוכנה וחומרה, וכיו"ב.
    2.2 בנוסף, אנו רשאים לאסוף ולהסתייע בשירותיהם של צדדים שלישיים כדי לאסוף ולנתח מידע אנונימי, סטטיסטי, או מצרפי (אגרגטיבי) בקשר עם השימוש באתר, לרבות מידע שנוגע לפרטיך ולפעילותך באתר.
    2.3 כמקובל ברוב אתרי האינטרנט, אנו משתמשים בטכנולוגית "עוגיות" (Cookies) ובטכנולוגיות דומות במהותן (להלן, יחד – "עוגיות") לצורך תפעולו השוטף של האתר ובכלל זה לצורך בדיקת תקינותו של האתר, איסוף נתונים סטטיסטיים אודות השימוש באתר, אימות פרטים, כדי להתאים את האתר להעדפותיך האישיות, לצרכי אבטחת מידע ועוד. עוגיות משמשות גם לאיסוף מידע סטטיסטי אודות שימוש ונפח שאיננו כולל מידע אישי.
    2.4 "עוגיות" (Cookies) הן קבצי טקסט, שהדפדפן שלך יוצר לפי פקודה ממחשבי האתר. חלק מהעוגיות יפקעו כאשר תסגור את הדפדפן ואחרות נשמרות על גבי הכונן הקשיח במחשב האישי או במכשיר שלך. העוגיות עשויות להכיל מידע מגוון כדוגמת כתובת ה-IP שלך, הדפים שבהם ביקרת, משך הזמן ששהית באתר, מהיכן הגעת אל האתר, מידע שאתה מבקש לראות בעת הכניסה לאתר ועוד. קבצי עוגיות אינם תוכנות ריגול או תוכנות פרסום, ואינם יכולים להפיץ וירוסים או להפעיל תוכנות במחשב האישי או במכשיר שלך.
    2.5 בנוסף, אנו עשויים להשתמש בעוגיות שמקורן בצדדים שלישיים, בהם Google Analytics, שירותי הפרסום של חברת גוגל, ורשתות חברתיות (כגון Facebook). קבצי העוגיות נועדו עבור הצגת מודעות בדבר מוצרים או שירותים בהתבסס על פעילויותיך השונות ברחבי האינטרנט ואתרים ושירותים אחרים בהם ביקרת, בשיטה המכונהRetargeting . בנוסף, עוגיות שמקורן ברשתות החברתיות נועדו להציג לך מידע באתר שמקורו באותן רשתות חברתיות, לסמן תכנים ש'אהבת', להמליץ לך על תכנים אחרים שעשויים לעניין אותך ועוד.
    • למידע נוסף אודות סוגי העוגיות שגוגל או מי מטעמה אוספים וכיצד הם משתמשים בקבצים אלו, ראה הרחבה במרכז המידע של גוגל.
    • למידע נוסף אודות השימוש בקבצי 'עוגיות' על-ידי פייסבוק או מי מטעמה, ראה הרחבה במדיניות ה'עוגיות' של פייסבוק.
    2.6 בנוסף לקבצי עוגיות, אנו עשויים להיעזר במשואות רשת (web beacons) לצורך תפעולו השוטף והתקין של האתר, ובכלל זה לצורך איסוף נתונים סטטיסטיים אודות השימוש באתר, לאימות פרטים, כדי להתאים את האתר להעדפותיך האישיות ולצרכי אבטחת מידע. המשוואות הן קבצים גראפיים זעירים בעלי מזהה ייחודי המשובצים בדפי אינטרנט ושתפקידם לסייע באיסוף מידע אודות הצפייה והשימוש באתר. המידע הנאסף אינו מזהה אותך, ונועד לעקוב אחר דפוסי הגלישה באתר ולעקוב אחר העדפות הגולשים ביחס לתכנים ושירותים שונים.
    2.7 תוכל להימנע משימוש בקבצי עוגיות ו/או להסיר את משואות הרשת על ידי שינוי ההגדרות בדפדפן שלך. לשם כך נא היוועץ בקובץ העזרה של הדפדפן. בחלק מהשירותים המוזכרים לעיל, תוכל לבקש את הסרתך מאיסוף קבצי "עוגיות" אודותיך (באמצעות אופציית "Opt Out").
    2.8 שים לב, שנטרול העוגיות עלול לגרום לכך שלא תוכל להשתמש בחלק מהשירותים והתכונות באתר או באתרי אינטרנט אחרים. בנוסף לכך, אתה יכול למחוק את העוגיות במחשבך האישי או במכשיר שלך בכל רגע. מוצע שתעשה כן, רק אם אתה משוכנע שאינך רוצה שהאתר יותאם להעדפותיך או ישתף עם צדדים שלישיים מידע אודות פעילותך באתר.

  3. מטרות איסוף ושימוש במידע אישי
    המידע האישי והנתונים שנאספים אודות המשתמשים, בין אם נמסרו אקטיבית ובין אם לאו, יישמרו במאגר המידע של החברה אשר תהיה רשאית להשתמש בו לצורך:
    (1) מתן השירותים ותפעול שוטף של האתר;
    (2) התאמת השירותים להעדפות האישיות של המשתמש; שיפור השירות והתכנים המוצגים במסגרת האתר;
    (3) יצירת קשר עם המשתמשים: אנו עשויים להשתמש בפרטי הקשר שלך על מנת ליצור איתך קשר באמצעות דואר אלקטרוני, הודעות מסר קצר ("SMS"), פקסימיליה ו/או כל אמצעי אלקטרוני אחר שיהיה זמין לנו מעת לעת, לצורך שירות לקוחות ויצירת קשר ועל מנת להגיב לבקשות שלך, אותן תפנה אלינו, וכן לצורך ביצוע סקר שביעות רצון ובדיקת חוויית המשתמש מהאתר ומהשירותים המסופקים על ידינו.
    (4) פעילויות שיווקיות: אנו עשויים להשתמש בפרטי הקשר שלך על מנת לשלוח אליך מפעם לפעם מידע בנוגע לשירותים המסופקים על ידינו או על ידי שותפינו העסקיים, כמו גם מידע בנוגע לשירותים חדשים, מבצעים, הצעות שיווקיות ו/או פרסומים אחרים שלנו, של חברות בת שלנו ושל שותפים עסקיים שלנו, לרבות דרך פלטפורמות מדיה חברתית ואתרים נוספים, ביחס לשירותים אשר עשויים לעניין אותך, לרבות פרסום מפולח ומותאם אישית ופרסומות מטעם צדדים שלישיים בהתבסס על מידע המצוי ברשותנו (להלן – "מידע שיווקי"). מידע שיווקי עשוי להישלח אליך באמצעות דואר אלקטרוני, הודעות מסר קצר ("SMS"), פקסימיליה ו/או כל אמצעי אלקטרוני אחר שיהיה זמין לנו מעת לעת ובהתאם להוראות הדין. אנו נשלח אליך מידע שיווקי רק אם נתת את הסכמתך המפורשת לכך או אם לפי הוראות הדין, לא נדרשת הסכמה לכך. בכל מקרה, באפשרותך להודיע לנו בכל עת כי אינך מעוניין לקבל מאתנו מידע שיווקי, באמצעות לחיצה על כפתור הסרה בדואר האלקטרוני, או באמצעות משלוח הודעה לתיבת הדוא"ל infozah@arubi.co.il.
    (5) בנוסף, ובהתאם להוראות הדין, אנו עשויים להשתמש במידע האישי שלך על מנת להציע לך הצעות מותאמות אישית באתר, ברשתות החברתיות או באתרי אינטרנט של צדדים שלישיים.
    (6) שיפור השירותים שלנו: אנו עשויים להשתמש במידע האישי שלך לצורך ביצוע מטרות אנליטיות, על מנת לשפר את השירותים שלנו, להעצים את חוויית המשתמש ולשפר את הפונקציונליות והאיכות של השירותים המוצעים על ידינו, ולצורך ביצוע מחקרי שוק מבוססי מידע סטטיסטיים.
    (7) הגנת האינטרסים שלנו: אנו עשויים להשתמש במידע האישי שלך על מנת להגן על הזכויות והאינטרסים החוקיים שלנו.
    (8) לכל מטרה אחרת המפורטת במדיניות פרטיות זו ו/או בתנאי השימוש הכלליים של האתר, בכפוף להוראות כל דין.

  4. מסירת מידע לצד שלישי
    4.1 החברה לא תמסור את פרטיו האישיים של המשתמש באתר לצדדים שלישיים, אלא במקרים המפורטים להלן: (א) אם המשתמש נתן לכך את הסכמתו; (ב) לנותני שירותים מטעמנו, הזקוקים למידע לצורך תפעול שוטף של האתר ומתן השירותים המוצעים באתר למשתמש, ואולם במקרה כאמור יוגבל המידע שיימסר רק למידע הנחוץ לצורך אספקת שירותים אלה; (ג) אם תבצע באתר פעולות שבניגוד לדין; (ד) אם יתקבל צו שיפוטי או הוראת רשות מוסמכת המורה על מסירת פרטי המשתמש לצד שלישי על-פי הוראות כל דין; (ה) במקרה של הליכים משפטיים אשר יינקטו נגדנו בגין פעולות שבוצעו על ידך וכן בכל מחלוקת, טענה, תביעה או הליכים משפטיים, אם וככל שיהיו, בין המשתמש לבינינו או בינך לבין מי מטעמנו; (ו) אם נארגן את פעילותינו במסגרת גוף אחר – לרבות מיזוג עם גוף אחר – נהיה זכאים להעביר לגוף האחר את המידע האישי, ובלבד שהגוף האחר יקבל על עצמו כלפיך את הוראות מדיניות פרטיות זו.
    4.2 העברת מידע כאמור עשויה לכלול העברת מידע מחוץ לגבולות מדינת ישראל בכפוף לכל דין.

  5. אבטחת מידע
    האתר מיישם מערכות ונהלים עדכניים לאבטחת מידע. בעוד שמערכות ונהלים אלה מצמצמים את הסיכונים לחדירה בלתי-מורשית, אין הם מעניקים בטחון מוחלט. לכן, החברה אינה מתחייבת ששירותי האתר יהיו חסינים באופן מוחלט מפני גישה בלתי-מורשית למידע המאוחסן בהם.

  6. קישורים לצד שלישי
    האתר עשוי להכיל קישורים לאתרים ושירותי צד שלישי המצויים מחוץ לשליטתה של החברה והם אינם מכוסים על ידי מדיניות פרטיות זו. החברה מסירה מעצמה כל אחריות בגין נהלי פרטיות הנהוגים באתרים אחרים אליהם האתר עשוי להפנות באמצעות קישור או באמצעות אתרים המכילים קישור אל השירותים, ואנו ממליצים לך לבחון את מדיניות הפרטיות האמורה בעצמך.

  7. זכות לעיין, לתקן ולמחוק מידע
    7.1 על-פי חוק הגנת הפרטיות, המשתמשים באתר זכאים לעיין במידע אישי המוחזק במאגר מידע בנוגע אליהם. משתמשים שמצאו כי מידע זה אינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, רשאים לפנות אל החברה בבקשה לתקן את המידע האישי או למחקו והכל בהתאם ובכפוף להוראות חוק הגנת הפרטיות, וזאת באמצעות פנייה לכתובת הדואר האלקטרוני infozah@arubi.co.il

  8. שינויים
    החברה שומרת לעצמה את הזכות לעדכן מדיניות פרטיות זו מפעם לפעם ללא הודעה מוקדמת. במקרה של שינויים מהותיים במדיניות הפרטיות, החברה תודיע על כך באמצעות הודעה בולטת בדף הבית של האתר. אם אינך מסכים עם התנאים החדשים, עליך לחדול מלעשות שימוש נוסף באתר.

  9. שונות
    אם יש לך שאלות, חששות או הערות בנוגע למדיניות פרטיות זו, הינך מוזמן לפנות אלינו באמצעות כתובת הדואר האלקטרוני infozah@arubi.co.il.
מתעניינים באחת מאחוזות רובינשטיין?
מתעניינים באחת מאחוזות רובינשטיין?

השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם!
ניתן ליצור קשר גם בטלפון 3616*

background Call us
מגזין הגיל השלישי

קבלו את כל הטיפים וכתבות המגזין לחיים בריאים ומאושרים ומבצעים מיוחדים ישירות למייל שלכם

קבלו את כל הטיפים וכתבות המגזין לחיים בריאים ומאושרים ומבצעים מיוחדים ישירות למייל שלכם

מגזין הגיל השלישי