סירות קישואים
החומרים ל-5 מנות
5-7 קישואים קטנים (רצוי בלאדי)
200 גרם גבינת עיזים/ צפתית קשה/ פטה/ בולגרית
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן זית
להגשה (לא חובה)
1 גביע יוגורט
חופן עשבי תיבול קצוצים
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן זית
אופן ההכנה של סירות קישואים
1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. חוצים את הקישואים לאורכם לצורת סירות. מרוקנים את סירות הקישואים בעדינות ומניחים את תוכנן בקערה.
3. מוסיפים לקערה את הגבינה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. ממלאים את סירות הקישואים בתערובת, מניחים בתבנית ומברישים בשמן זית.
4. אופים את הקישואים כ-30 דקות עד שהם זהובים ורכים. מגישים עם רוטב יוגורט – יוגורט עם עשבי תיבול קצוצים, שמן זית, מלח ופלפל.