לביבות בטטה עם רוטב יוגורט
החומרים ל-30 לביבות
1 ק"ג בטטות קלופות
½1 כפות רוטב סויה
3/4 כוס קמח
מלח ופלפל שחור גרוס
לרוטב
1 גביע יוגורט
1/3-1/4 כוס עשבי תיבול קצוצים דק (פטרוזיליה, נענע, כוסברה, בזיליקום, אורגנו, זעתר, עירית, שמיר)
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. מבשלים את הבטטות בסיר עם מים עד לריכוך.
2. מועכים את הבטטות בקערה, מוסיפים סויה, קמח, מלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.
3. מחממים שמן במחבת, צרים מהתערובת לביבות ומטגנים משני הצדדים עד שהלביבות שחומות ויציבות.
4. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הלביבות.
למתכונים נוספים של דיירי אחוזות רובישנטיין